- Født, oppvokst og boende i Trondheim

- Bor i egen leilighet kjøpt sammen med min samboer Steffen

- 28 år

- Arbeidssted: AS Gråkallbanen

- Studie: Deltidsstudent på BI, linje: Bedriftsøkonomi

- Interesser: Ju Jitsu/kampkunst, webdesign/data, bil, jernbane

 


Trikken i Trondheim drives av et privat firma kalt Gråkallbanen AS. Firmaet har bevist at det er mulig å drive spordrift med en forholdsvis liten stab på en lønnsom og effektiv måte.

Trondheim har i dag kun en trikkelinje igjen. Denne går imellom  St. Olavs gt. i sentrum og opp til et fint bade/ski/tur område kalt Lian. Linjen er på 8,8 km og går blant grønne og naturlige omgivelser i typisk villastrøk. Stigningen er såpass at man på flere plasser har en kjempefin utsikt ut over hele Trondheim by.

Besøk Gråkallbanen AS sine hjemmesider!

 


Ju Jitsu er en tradisjonell kampkunst fra Japan som i dag er modernisert til et effektivt selvforsvarssystem. Ju Jitsu er en kampkunst som er veldig allsidig og inneholder alle mulige elementer: kast, fellinger, låser, stranguleringer, slag, spark, frigjøringer, smertegrep, bakkekamp m.m.

Selv begynte jeg å trene som ni åring etter tradisjon som min bror og mor. I dag er jeg gradert 1. dan svart belte og trener og instruerer i Trondheim Ju Jitsu Klubb. Trondheiim Ju Jitsu er per dags dato Norges største Ju Jitsu klubb med bortimot 200 medlemmer. Klubben holder til på Dora i kjempefine lokaler som klubben har pusset opp selv og investert mye i.

Besøk Trondheim Ju Jitsu klubb sine hjemmesider!